Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

XXX Om os INKL ROCKY

Her kan du læse om Salon Lindholdt og vores medarbejdere Rocky og Sabine

I 1997 åbnede salon Lindholdt på Frederiksberg og salonen har siden sat stor ære i at forskønne vore kunder og inspirere dem med nye og spændende impulser fra ind og udland.

Der er en afslappet og uformel tone i salonen og vore kunder er en bred skare med et til fælles; De vil have kvalitet for pengene og farves med økologiske materialer der skåner deres hår og vores natur.

I salonen er vi Rocky og Sabine.
 

Rocky:
Jeg er født og opvokset i USA.
Hurtigt i min karriere fandt andre ud af, at jeg har et stort talent indenfor farveteknikker. Jeg blev derfor hyret til at lave shows og undervise for Farouk farver, den største producent af hårprodukter i USA. Det har stor betydning for mig, at de ikke bruger ammoniak i deres produkter. 


Jeg har arbejdet for Farouk i  mange år og har været i deres top-5 gruppe af show frisører. Mit arbejde har bragt mig til store dele af verden som eks. Afrika, London, Canada, Mellemøsten og Mexico, men primært rejste jeg i USA og lavede shows.
 


Sabine:
De sidste mange år har jeg brugt meget tid på at rejse. I starten for at hente nye ideer med hjem til København og siden for at undervise og lave shows for andre. Jeg har undervist i lande som USA, England, Ghana og Schweiz. Også i Danmark har jeg lavet mange shows og undervist. Bl.a i Forum, Øksnehallen, Parken og Herning Messecenter. 

Derudover har jeg adskillelige gange inspireret og undervist andre frisører i vores forbund.


Jeg har også arbejdet på en del teaterproduktioner.